Новини

Автомобилен салон София 2017 ще ни зарадва с впечетляващи автомобили

quattroberry2292 views

Лятото е към своя край, но с началото на есента започват автомобилните изненади. Задава се най-голямото автомобилно събитие на годината, а именно Автомобилен салон София 2017. Изложението ще се проведе от 13-ти до 22-ри октомври в Интер Експо Център в столицата. Очаква се да бъдат представени много интересни и впечетляващи екземпляри, както и най-горещите тенденции и технологични върхове от сферата на автомобилите.
Над 65 изложители ще развълнуват посетителите на салона с най-актуалните модели, някои от които ще бъдат представени на родна земя за пръв път.

Публиката ще има възможността да се докосне до най-новите екземпляри от фирми като: AUDI, BMW, MERCEDES-BENZ, MINI, MASERATI, JAGUAR, LAND ROVER, LEXUS, MAZDA,CITROEN, DACIA, FIAT, FORD, GREAT WALL, HONDA, HYUNDAI, INFINITI, JEEP, KIA, LADA, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO и други.

Това, че сме запалени по автомобилите, не означава, че ще пропуснем и мотоциклетите: BMW, HONDA, HARLEY-DAVIDSON, KYMCO, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, RENAULT, SUZUKI, TRIUMPH, VESPА и други ще зарадват своите фенове.

Повече информация за самото събитие ще намерите на официалния уебсайт на салона: https://sofiamotorshow.bg/

Информация за билети и цени: https://sofiamotorshow.bg/tickets/

Билетите могат да се закупят от сайта на Eventim: http://www.eventim.bg/bg/bileti/avtomobilen-salon-sofi-2017-sofia-inter-expo-center-470669/event.html

error: Content is protected!